Vândut și livrat de: Atu IT 4.one

Beneficii:

  • 24 puncte prin cardul eMAG-Raiffeisen detalii

  • Deschiderea coletului la livrare

  • fourteen zile drept de retur

  • Garantie inclusa: detalii

    • Persoane fizice: 12 luni

Alte oferte (one oferta)

Product image

Ridicare non-stop din easybox

14 zile drept de retur

2.708 ,89 Lei

Se încarcă

Iti mai recomandam si

Descriere

Cumparate frecvent impreuna

Specificatii

Caracteristici generale

Tip suprafata activa Display
Interfata USB 2.0
Suprafata activa (W x D) 344.16 x 193.59 mm
Dimensiuni (W x D 10 H cm) 443 ten 280 10 12.six
Rezolutie (lpi) 5080
Viteza de citire creion (pps) ≧ 200 RPS
Niveluri de presiune creion 8192
Altele Inclinare: lx grade Rezolutie ecran: Total HD 1920 x 1080 pixeli Tensiune alimentare: DC 5V Acuratete: 0.25mm (centru)
Culoare Negru

Brand: XP-Pen

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Alti clienti au vizitat si

Review-uri


Detii sau ai utilizat produsul?

Adauga united nations review


Super

Mai dificil cu setupul si 'căblăraiele' ( in sensul ca e oarecum incomod faptul ca e dependenta de alt device) dar tableta e faina!

Excelent

Impresionant, peste asteptari. Recomand cu incredere!

Peste asteptari

Peste asteptari, foarte precisa, materiale de calitate, compatibilitate cu suita Adobe (european union asta folosesc), butoane utile customizabile, pen sensibil. Diferentele fata de Wacom sunt minore si nu de natura sa incline balanta spre a justifica diferenta de bani. O folosesc cu precadere in Photoshop si Illustrator pentru desen, pictura, retusuri foto etc. Recomand cu incredere!

"Ford"-ul tabletelor grafice

Am o experiență de vreo 10 ani in lucrul cu tablete grafice (lucrez ca ilustrator) si am trecut prin toate. Am început cu Wacom intuos 3 si 5 (three large inca o mai folosesc la servici), apoi pentru lucru de acasă am avut Wacom Mobile Studio Pro de 13" si Ipad Pro si Samsung Tab cu Pen. Pentru ca acasă spațiul de lucru eastward din ce in ce mai mic si anvergura proiectelor, mi-am dat seama ca un pen brandish stabil si fara pretentii este side by side footstep.
Pe net review-urile spun ca nu sunt la fel de precise ca cele de la Wacom. Corect, însă diferența este mică. Si modelele Wacom Cintiq au delay la pen însă pentru cei cu experienta nu va fi o problemă. Te obișnuiești repede. Nivelele de presiune sunt similare ca la Wacom, deși nu vor fi utilizate la maxim niciodată.
PRO- pret decent; include accesorii necesare; usor de instalat, ocupa foarte puțin spațiu de lucru, conectată la un desktop; suprafața "paper experience" cu folie antiglare și de protecție, intendance poate fi înlocuită la nevoie
CONTRA- materialele carcasei si ale pen-ului sunt de un plastic mai ieftin; pen-ul are nevoie de calibrare de vreo 3 ori pana sa ajunga la precizia dorita; lag-ul pen-ului two poate descuraja pe cei mai pretențioși.

CONCLUZIE: Tableta e buna si pentru profesionisti cu experiență. Își confront treaba si e confortabilă. Include specificații bune însă are materiale mai slabe. Pret bun. United nations fel de Ford Focus al tabletelor:))

Excelent

United nations produs foarte bun construit folosind materiale de calitate.
Recomand!

Foarte multumit

Tableta functioneaza foarte bine. Este destul de robusta si usoara si se poate manevra fara stres. Cablul de date are aprox. i,5 m si se poate utiliza doar cu energia de la desktop sau laptop, fara a fi conectat la priza (fara a conecta USB rosu). Se instaleaza in cativa pasi, usor de urmat. Ar trebui specificat faptul ca obtinerea licentei Artrage five necesita inscrierea (crearea) unor conturi pe site-urile Xp-Pen si Artrage. Tableta poate fi folosita usor de copii (11-12 ani). Tableta poate fi folosita si pentru activitati de cartografiere (birou sau in teren) si desen tehnic cu ajutorul soft-urilor profesionale. O utilizez de aprox. 4 saptamani.

Contempo adaugate la Favorite

Intrebarile si raspunsurile clientilor (3 intrebari)